Miranda Zonneveld 8 months ago

Super blij met WPsherpa. Ze hebben voor mijn bedrijf de website gebouwd en opgeleverd. Hij is snel, goed vindbaar (kreeg ik ook super goeie tips voor, thanks!) en gebruiksvriendelijk. En WPsherpa geeft me ook tips hoe ik de site kan blijven verbeteren. Top!

Lisa Pereboom 8 months ago

Er wordt altijd heel goed werk geleverd, het wordt nauwkeurig gedaan en als er naderhand vragen zijn wordt dit direct opgelost. Een hele fijne service voor mijn WordPress website. Leuk bedrijf om mee samen te werken!

Soraya Groeneweg 5 months ago

Erg tevreden met de hulp van WPsherpa voor mijn WordPress site. Ik ben erg vriendelijk geholpen en de kwaliteit van de website was super goed!

Thijs 8 months ago

Met WPsherpa ben je verzekerd van een goede samenwerking. De producten worden snel en met hoge kwaliteit opgeleverd. Kortom een juiste partner wanneer je opzoek bent naar een Wordpress specialist.

Jeroen Stalenhoef 7 months ago

Walter en zijn team zijn deskundig, zeer behulpzaam en absoluut waar voor hun geld. Nu heb ik ook mijn Wordpress sites bij ze draaien, wat is dat een verademing. Veel sneller dan bij mijn vorige hoster en zeer goed advies over optimalisatie. Top mannen